Grafisch ontwerpbureau PAPYR bestaat sinds 1986 in Amsterdam, opgericht door Marion Fischer.

Marion's achtergrond: Na jaren werkervaring in het bedrijfsleven in Berlijn besloot Marion de toen ommuurde stad te verlaten. Na een jaartje rondzwerven in avontuurlijk Midden-Amerika vestigt zij zich begin jaren '80 in cultureel b(l)oeiend Amsterdam.

Direct na haar grafische opleiding begon Marion in haar eigen ontwerpbureau PAPYR voor diverse klanten te werken. Tot haar vaste klantenkring behoren overheids- en gemeenteinstellingen, de Eigen Kracht Centrale en het midden- en kleinbedrijf. De Duitse achtergrond en ervaring komen te pas voor bedrijven die ook op de Duitse markt willen opereren.

Als de inhoud ertoe bijdraagt onze (leef)wereld vriendelijker, gezonder of mooier te maken, is Marion de juiste partner om mee te samen werken. Dan is zij op haar best en zet ze haar creativiteit en passie graag professioneel in voor een mooi en duidelijk communicerend on-of offline eindproduct.

Kenmerkend voor haar ontwerpen: expertise, invoelingsvermogen, kleurgevoel, grondigheid en verfijning.

Bij grotere projecten stelt Papyr een passend team van deskundigen samen uit communicatieadviseur, tekstschrijver, drukker, website-bouwer en/of extern fotograaf of illustrator, zo blijft voor u als klant alles in één hand.

Partner e44 ontwerpgroep

 

 

K foto zelf-IMG_1538 kopie

 

Wat zeggen klanten over PAPYR: